About Me

Ik kan me een leven zonder Ayurveda niet meer voorstellen.  Ayurveda heeft me al zo veel geleerd over mezelf. Het leert me wie ik ben en mijn leven is zoveel fijner en beter geworden.

Er is heel veel moois gebeurd sinds ik ermee ben begonnen; mijn slaapproblemen (die ik al 20 jaar had) zijn zo goed als verdwenen, ik werd niet meer ongesteld en ben via hormonen zwanger geworden, maar door Ayurveda is mijn menstruatiecyclus weer volledig terug. Ik had heel vaak buikpijn en een opgeblazen buik, maar ook dat is veel en veel minder.  Ik voel me kalmer, gelukkiger, gezonder, meer tevreden en ik ervaar veel minder stress dan vroeger. Ayurveda haalt niet de stress en moeilijke situaties uit je dagelijks leven, maar leert je wel hoe je ermee om kunt gaan.

 

Door het concept van de 3 dosha’s, Vata, Pitta & Kapha ga je jezelf herkennen en ga je ontdekken wat je talenten zijn en wie je in werkelijkheid bent.

Je gaat jouw negatieve kanten zien die naar voren komen als je dosha’s uit balans zijn en door dat onderscheid te maken (tussen jouw dosha’s in en uit balans) zie je dat je dat negatieve niet werkelijk bent, maar dat het een onbalans is.  

 

Door Ayurveda leer je wat je kan doen als je uit balans bent, er zijn zoveel remedies en ze zijn vaak ook nog vrij simpel.

 

Ik weet nu welke remedies ik in kan zetten om mezelf weer terug te vinden als ik uit balans ben (en dat gebeurd vaak genoeg) en daar ben ik heel erg dankbaar voor. Daarom wil ik jou heel graag ook inspireren  & helpen met al mijn kennis. 

IMG_3556-8.jpg

"Your way of life keeps you in (or out of) Balance"

Marleen Dijkhoff

Ik kan me een leven zonder Ayurveda niet meer voorstellen.  Ayurveda heeft me al zo veel geleerd over mezelf. Het leert me wie ik ben en mijn leven is zoveel fijner en beter geworden...

ABOUT

Ik kan me een leven zonder Ayurveda niet meer voorstellen.  Ayurveda heeft me al zo veel geleerd over mezelf. Het leert me wie ik ben en mijn leven is zoveel fijner en beter geworden...

DE AYURVEDA PODCAST

Luister hier de podcast afleveringen! 

GIVE AWAY

Krijg gratis 'Het Ayurveda Selfcar Boek'  opgestuurd! 

contact

Let's get in touch!